Ανακοινώθηκε από την Αλ Αϊν ο Στοχ

Παίκτης της Αλ Αΐν είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε και επισήμως από τον σύλλογο του Κατάρ και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.
«Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τον εαυτό του ώστε να φτάσει στην επίτευξη των προσωπικών του στόχων, αλλά και την ίδια την ομάδα για την επίτευξη των δικών της.
Χρειαζόμασταν έναν γρήγορο παίκτη. Μίλησα με τον Μίροσλαβ και του είπα πως περιμένω πολλά από αυτόν και ευελπιστώ πως θα προσαρμοστεί γρήγορα» σχολίασε για την μεταγραφή ο προπονητής του, Ζλάτκο Ντάλιτς ενώ από την πλευρά του ο Σλοβάκος προσέθεσε:
«Ξέρω κάποια πράγματα για την Αλ Αΐν, αλλά όχι πάρα πολλά. Ωστόσο γνωρίζω πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ασίας και των Εμιράτων. Ελπίζω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα για να πετύχω, κάτι που θέλει διπλή προσπάθεια.
Ξέρω τον Γκιάν, που είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεργαστώ με αυτόν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου ώστε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Σχετικά άρθρα