Ανακοίνωσε Ντε Κολό η ΤΣΣΚΑ

Την απόκτηση του Νάντο Ντε Κολό ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη!

Ο 27χρόνος Γάλλος γκαρντ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Ευρώπη και την «περιπέτεια» του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την σεζόν 2012-13 έπαιξε στο Σαν Αντόνιο με κάποια «διαλείμματα» στο NBDL. Την τελευταία αγωνιστική χρονιά, την ξεκίνησε στους Σπερς, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε μετά από ανταλλαγή στο Τορόντο. Ο Ντε Κολό γίνεται ο πρώτος Γάλλος παίκτης που θα φορέσει την φανέλα της ρωσικής ομάδας.

«Πήραμε έναν ποιοτικό γκαρντ, έναν πολύ καλό περιφερειακό παίκτη που μπορεί να παίξει πολλές θέσεις», είπε για την μεταγραφή του Ντε Κολό ο Ιτούδης και επισήμανε: «Μιλήσαμε μαζί πολλές φορές και ήθελα να δω αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει στην ΤΣΣΚΑ. Όπως του είπα πρέπει να παραμείνουμε «διψασμένοι» και να έχουμε κίνητρο και είμαι σίγουρος ότι έχει υψηλό κίνητρο. Είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει το δεδομένο ταλέντο του για να βοηθήσει την ομάδα μας, να πετύχει τους στόχους της».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία, όπως η ΤΣΣΚΑ», τόνισε ο Ντε Κολό. «Μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κόουτς και τον πρόεδρο, ήταν φανερό ότι έπρεπε να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας». «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να πετύχει τους στόχους της», υποσχέθηκε ο 27χρόνος Γάλλος γκαρντ.

Σχετικά άρθρα