«Βροχή» από γκολ στο Γιουρόπα

Βγήκε χθες το βράδυ το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Γερμανία – Αργεντινή στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, θα πέσουν κορμιά, οι πρώτες αποδόσεις δίνουν φαβορί τα «πάντσερ» με απόδοση 2,30. Στο 3,60 το «Χ» και στο 3,50 η νίκη της παρέας του Μέσι! Στο χθεσινό παιχνίδι υπήρξε εταιρία που έδωσε ειδικό στοίχημα να τελειώσει το σπρέι του διαιτητή με απόδοση 34,00!!! Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή!

110   ΕΚΡΑΝΑΣ – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ         OVER         1,61 (Stoiximan)

Την προηγούμενη εβδομάδα ποντάραμε στην Κρουσέιντερς η οποία πήρε το ματς με 3-1 και μας πλήρωσε. Απόψε δεν θα πάμε σε σημείο, αλλά στο over. Η Εκράνας χρειάζεται δύο γκολ διαφορά και να μην δεχτεί ένα ή τρία και πάνω σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ώστε να μην αποκλειστεί. Υποχρεωτικά θα βγει μπροστά από την αρχή. Εχει καλή επίθεση (για τα δεδομένα της), είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (βρίσκεται στο μέσον του πρωταθλήματος της, η αντίπαλός της έχε δώσει ένα επίσημο ματς), αλλά τα κενά της πίσω είναι αρκετά. Η Κρουσέιντερς θα το πάει στη δύναμη το παιχνίδι και στις αντεπιθέσεις. Είναι σε θέση να βγάλει έστω ένα γκολ και να κάνει την αποστολή μας πιο εύκολη.

–        ΣΕΝΤ ΤΖΟΥΛΙΑ – ΚΟΥΚΑΡΙΚΙ      OVER         1,57 (Bet365)

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε 4-0 υπέρ της Κουκαρίκι. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Η Σεντ Τζούλια προέρχεται από την Ανδόρα και είθισται να κάνει το… σάκο του μποξ όποτε έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ανοιχτό ματς περιμένουμε, χωρίς σκοπιμότητες, δεν είναι απίθανο να βάλει και η γηπεδούχος γκολ, το λογικό είναι ότι τουλάχιστον τρία τα έχει από μόνη της η σέρβικη ομάδα!

–        ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ – ΤΙΡΑΣΠΟΛ      OVER         1,65 (Stoximan)

Το πρώτο παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ της Ιντερ Μπακού. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα αμφότερες, αλλά δέχονται και γκολ με ευκολία. Η Τίρασπολ χρειάζεται δύο γκολ για να περάσει, είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί από νωρίς. Είτε σκοράρει, είτε δεχτεί πρώτη τέρμα το ματς θα ανοίξει. Αλλωστε είναι η πρώτη της ευρωπαϊκή εξόρμηση στην ιστορία της και θα θελήσει να την απολαύσει.

–        ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ    OVER 3,5  1,60

Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 4-2 υπέρ της Σπαρτάκ η οποία είχε πάει με 15 παίκτες και οι δύο ήταν τερματοφύλακες! Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, λογικό αφού έχουμε μία ομάδα από τη Σλοβακία και μία από τη Μάλτα. Η γηπεδούχος έχει πέντε over στα τελευταία έξι εντός και τέσσερα goαλ στα τελευταία πέντε (στην Ευρώπη), η φιλοξενούμενη πέντε σερί over 3,5 εκτός έδρας (στην Ευρώπη).

–        ΜΠΑΝΓΚΟΡ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ    OVER         1,65 (Stoiximan)

Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 4-0 υπέρ της Στιάρναν. Η Μπανγκόρ είναι ουαλική ομάδα, πλήρωσε την κακή φυσική της κατάσταση, καθώς το πρωτάθλημά της δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Εκτός αυτού είναι και χαμηλής δυναμικότητας, οπότε πηγαίνει στη Ευρώπη διασύρεται. Εκτός έδρας έχει δεχτεί μέχρι και δέκα γκολ σε ένα ματς (0-10 στην Ελσίνκι), εντός έως και έξι (1-6 από τη Μίντιλαντ). Εμείς τη βλέπουμε να σκοράρει, η Στιάρναν πολύ εύκολα θα βγάλει γκολ οπότε το over έχει αξία.

–        ΚΟΠΕΡ – ΤΣΕΛΙΚ        OVER 4,5  2,20

Στο πρώτο ματς η Κόπερ νίκησε 5-0 αντί για 10-0! Εβαζε γκολ όποτε ήθελε, κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και τώρα. Η αντίπαλός της είναι από τις… βρώμικες ομάδες του Γιουρόπα, έχει δύο ήττες εκτός έδρας στη διοργάνωση με 0-7 και 0-9! Είναι πιθανό να μην σκοράρει καν, δεν μας ενοχλεί, μπορεί να βάλει πέντε γκολ μόνη της η σλοβένικη ομάδα. 

Σχετικά άρθρα