Περιμένει Πουλίδο, ξαναβλέπει Νιανγκ

Σε διαρκή επαφή με την Τίγκρες είναι ο Άλαν Πουλίδο προκειμένου να βρθεί λύση και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, δίχως να χρειαστούν δικαστικές διαμάχες. Ο Μεξικανός φορ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και επιχειρεί από τη δική του πλευρά να πιέσει ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το σύλλογο στον οποίο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει ανήκε έως το τέλος του περασμένου μήνα και πλέον δεν έχει δέσμευση.
 
Η Τίγκρες εξακολουθεί να προβάλλει ένα άλλο συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2016 επιχειρώντας να έχει οικονομικό όφελος από την αποχώρηση του παίκτη της επικαλούμενη και ύπαρξη μεγάλης ρήτρας για την αποδέσμευσή του.
 
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με ταξίδια απεσταλμένων του στο Μεξικό και αναμένει τις θετικές εξελίξεις από αυτή την υπόθεση και την άφιξη του παίκτη την επόμενη εβδομάδα, με διάθεση να μην τραβήξει το θέμα στα διεθνή όργανα αλλά να βρεθεί τρόπος συμβιβαστικής λύσης με τους Μεξικανούς.
 
Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Γάλλο σέντερ φορ της Μίλαν Εμπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Πίπο Ιντσάγκι αλλά και προς το παρόν δεν έχει βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
 
Για τον Ρολάντο Μπιάνκι που συνεχίζουν οι Ιταλοί να γράφουν ότι είναι κοντά στον Ολυμπιακό, από τους ερυθρόλευκους έχει ξεκαθαριστεί πολλές φορές ότι είναι παίκτης που έχει προταθεί αλλά δεν είναι στις βασικές επιλογές. 
 
Στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Σχετικά άρθρα