Άρης: «Για πάντα ανοιχτές οι πόρτες για Γιαννάκη»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση του Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Όπως επιβεβαίωσε η ΚΑΕ Άρης, με ανακοίνωση της, ο Γιαννάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση και έκανε λόγω για μη ώριμες συνθήκες επιστροφής του “Δράκου” στην ομάδα που δοξάστηκε. Οι σχέσεις Γιαννάκη – Άρη παραμένουν πολύ καλές και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ ότι, οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Έπειτα από προσεκτική ανάλυση όλων των δεδομένων και με γνώμονα το συμφέρον, πρωτίστως του ΑΡΗ, κρίναμε από κοινού με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για μια συνεργασία, όπως αυτή θα άρμοζε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οφείλουμε, δε, να υπογραμμίσουμε, ότι τόσο εμείς σαν διοίκηση, όσο και ο κ. Γιαννάκης, καθ όλη την διάρκεια των επαφών μας, αντιμετωπίσαμε αλλήλους με ειλικρίνεια και σεβασμό. Αυτό άλλωστε, επέβαλλε η ιστορική πορεία του ένδοξου παρελθόντος.

Σαν ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχόμαστε στον Παναγιώτη Γιαννάκη καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας ότι οι πόρτες του ΑΡΗ έχουν ανοίξει και δεν πρόκειται να κλείσουν ούτε για εκείνον, ούτε για οποιονδήποτε άλλον τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Παράλληλα, τον ευχαριστούμε για τις εγκάρδιες ευχές του, για δικαίωση του αγώνα που δίνουμε σαν διοίκηση, για την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση του ΑΡΗ.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ότι δουλεύουμε σκληρά και επεξεργαζόμαστε όλα τα δεδομένα, στην αναζήτηση του νέου προπονητή της ομάδας μας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας».

Σχετικά άρθρα