«Αδιάλλακτη η στάση του Μάιλς»

Αδιάλλακτη χαρακτήρισε ο Χρήστος Γαλιλαίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, την στάση του Άαρον Μάιλς στις συζητήσεις με τους «κίτρινους», ενώ δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα έχει προπονητή.

Ο Γαλιλαίας σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό «Arena 89,4 FM» είπε ότι όλες οι εκκρεμότητες σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, έχουν διευθετηθεί πλην εκείνης του Μάιλς, για την οποία θα ζητηθεί η παρέμβαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Για την υπόθεση προπονητή ο Γαλιλαίας σχολίασε ότι η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη παρουσίαζε από την αρχή δυσκολίες και ότι την επόμενη εβδομάδα ο Άρης θα έχει προπονητή.

Οι τοποθετήσεις του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου των «κίτρινων»:

Για την απαγόρευση μεταγραφών: «Τελείωσε πριν από λίγο το θέμα το Ντάνστον και είναι ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός. Μας μένει τώρα μια λεπτομέρεια στο θέμα του Ματσόν ώστε να μπορούμε να στείλουμε αυτή την περιβόητη επιστολή στην FIBA με την οποία θα ζητάμε την μεσολάβηση της στο θέμα του Μάιλς, που είναι και το μεγάλο πρόβλημα».

Για τον Μάιλς: «Στον Μάιλς οφείλονται κοντά στα 100.000 δολάριο και δείχνει μια αδιάλλακτη στάση, η πρόταση του Άρη είναι και δίκαια και γενναιόδωρη για τα σημερινά δεδομένα. Θέλει όλο το ποσό, μετρητά και κατευθείαν».

Για την σημερινή συνάντηση του προέδρου με τον Χάρη Παπαγεωργίου για τον θέμα τον ακαδημιών: «Αυτό που ξέρω είναι ότι υπήρχε μια ταύτιση απόψεων , για να γίνει μια συμπόρευση στο θέμα τον ακαδημιών με τον ΑΣ και την ΚΑΕ, με κοινό στόχο να έχει όφελος ο Άρης. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι υπήρχε σύμφωνη γνώμη για να κάνουμε κάτι μαζί».

Αναφορικά με το θέμα του προπονητή: «Η περίπτωση του Γιαννάκη είχε από την αρχή αντικειμενικές δυσκολίες, κάναμε την προσπάθεια μας, πρέπει όμως τώρα να προχωρήσουμε για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Πιστεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει αυτό το θέμα».

Σχετικά άρθρα