Στο Ρίο έφτασε η Γερμανία

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρίσκεται από χθες το βράδυ η εθνική ομάδα της Γερμανίας ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού του Μουντιάλ 2014 κόντρα στην Αργεντινή.

Λίγοι φίλαθλοι υποδέχθηκαν την «πάντσερ» στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή, με ένα 8χρονο κοριτσάκι να πετάει από τη χαρά του για το όμορφο δώρο που πήρε από τους διεθνείς της ευρωπαϊκής ομάδας. Συγκεκριμένα η μικρή Μαρία Κλάρα επιδείκνυε με περηφάνια ένα τεράστιο κόκκινο μπουφάν που της πρόσφερε ο Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Του ζήτησα ένα αυτόγραφο για τον αδελφό μου και εκείνος μου είπε στα αγγλικά “για εσένα” και μου έδωσε αυτό το μπουφάν. Είναι τεράστιο. Θα το δώσω στον πατέρα μου. Υποστήριζα λίγο τη Γερμανία πριν αλλά τώρα θα την υποστηρίξω πολύ περισσότερο» είπε η πανευτυχής  μικρή Βραζιλάνα.

Βγαίνοντας από το πούλμαν από το πούλμαν οι Γερμανοί παίκτες άκουσαν πολλά συνθήματα υπέρ του Μίροσλαβ Κλόζε αλλά και του Λούκας Ποντόλσκι από τον οποίο ζητήθηκε να μεταγραφεί στην Φλαμένγκο με τη φανέλα της οποίας έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές πρόσφατα.

Η Γερμανία θα προπονηθεί σήμερα στο «Σάο Ζανουάριο» ενόψει του τελικού του 20ου Μουντιάλ στον οποίο θα διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Σχετικά άρθρα