Σωκράτης: «Συγχαρητήρια Γερμανία, είμαι διπλά χαρούμενος»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα συγχαρητήρια του στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ συνεχάρη την πρωταθλήτρια κόσμου γράφοντας πως είναι άξια στην κορυφή του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Επίσης δηλώνει χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας είναι και πολλοί συμπαίκτες του.
Αναλυτικά το ποστ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολυ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κοσμού. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επιπέδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου».
Στην Ελλάδα των χιλίων προβλημάτων και των ακόμα περισσότερων κομπλεξικών το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με οτιδήποτε άλλο εκτός από… το ποδόσφαιρο! Τα σχόλια κάτω από το ποστ του διεθνούς αμυντικού είναι πικρόχολα για την Γερμανία και γίνεται σύνδεση της πολιτικής με το ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως ένα ποδοσφαιρικό γεγονός μπορεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης και προσωπικού ξεσπάσματος του καθενός. 
 
//

Post by Sokratis Papastathopoulos.

Σχετικά άρθρα