Το… πέσιμο της προέδρου στον Λαβέτσι (videos)

Διαβάστε ακόμα:

Υποδοχή ηρώων στην Αργεντινή (videos&pics)

Είχε και… στιγμές γέλιου η υποδοχή της αποστολής της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες και συγκεκριμένα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, από την πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Φερνάντες Κίρσνερ. Μπορεί ο κόσμος να αγκάλιασε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, τα χαμόγελα να είναι… παγωμένα, λόγω της απώλειας της κούπας, αλλά η πρόεδρος… ανέβασε τον Εζεκίελ Λαβέτσι, με τον διεθνή άσο, γεμάτος… ντροπή, να προσπαθεί να ρίξει ξανά νερό στον τεχνικό του Αλεχάντρο Σαμπέγια, όπως είχε κάνει στον αγώνα με την Νιγηρία. Βλέπετε, η πρόεδρος της Αργεντινής αναζήτησε τον Εζεκίελ Λαβέτσι, ρωτώντας «Πού είναι το… σύμβολο του σεξ της Εθνικής;». Και συνέχισε: «Πού είναι; Κρύβεται; Έλα, βγες έξω και μη σε πιάνουν τώρα οι… ντροπές σου».

Έπεσε… γέλιο, όταν ο Αλεχάντρο Σαμπέγια προσπάθησε να ανταποδώσει μπροστά στην πρόεδρο το μπουγέλο που του έριξε ο Λαβέτσι στο ματς με την Νιγηρία, αλλά ο Αργεντινός μέσος αποδείχθηκε πιο έξυπνος και του άρπαξε το μπουκάλι με το νερό από τα χέρια!!! Ο τεχνικός του ήθελε να τον… δροσίσει τον παίκτη του, λόγω των «καυτών» αναφορών της προέδρου προς το πρόσωπό του.

Ο Κριστίνα Φερνάντες Κίρσνερ απευθύνθηκε, μάλιστα, και στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Στην αρχή ούσα σοβαρή του είπε ότι ήταν πέναλτι η σύγκρουσή του με τον Νόιερ, αλλά στη συνέχεια με χιούμορ, του συνέστησε να επισκεφτεί γιατρό για να τσεκάρει αν όλα στο κεφάλι του είναι στη… θέση του!!!

Μόνο την συγκεκριμένη στιγμή γέλασε κάπως ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του ήταν από την ήττα στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ

Σχετικά άρθρα