Για…πάντα στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!

Ημέρα ανανεώσεων είναι η Τετάρτη (16/07) για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Γιώργο Δέδα, στο…τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα μείνει ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2019!! 
O Σούλης Μαρκόπουλος οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν,με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χτίζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κατάκτα την 3η θέση του πρωταθλήματος. Ο πολύπειρος κόουτς που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ από το 2008(αυτή είναι η τρίτη θητεία του) ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2019! 
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους, επεκτείνοντας για ακόμη πέντε χρόνια την συνεργασία τους μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, κόπων, αμέτρητων θυσιών από όλους μας και ιδιαίτερα από τον προπονητή μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, με την ίδια λογική και φιλοσοφία, έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δουλειά και με απεριόριστη επιθυμία να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Παλατάκι» μετά από συνάντηση του προπονητή με αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη».

Σχετικά άρθρα