Μίσσας: «Τα παιδιά απέδειξαν ότι το ήθελαν»

Η Εθνική μετά τη νίκη της απέναντι στη Σλοβενία, πανηγυρίζει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ, με τον Κώστα Μίσσα να τονίζει ότι οι παίκτες του ήθελαν πολύ να περάσουν και το έδειξαν μέσα στο παρκέ. 

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, ειδικά με τα προβλήματα που είχαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και απάντησαν στην ερώτηση που τους έκανα πριν τον αγώνα αν πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν. Και το έδειξαν στην πράξη», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός κόουτς, Κώστας Μίσσας μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην επόμενη φάση και συνέχισε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες, μιας ομάδας των κοντών όπως είναι η Σλοβενία και μιας των ψηλών, όπως είναι η Ελλάδα. Ήμασταν τυχεροί που η περιφέρειά μας ήταν πολύ εύστοχη. Για μια ακόμη φορά η άμυνα ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη για να μην τους δώσουμε το ρυθμό που τους αρέσει να παίζουν, με εξαίρεση ένα διάστημα στο τέλος».

«Τώρα θα πάρουμε μια ανάσα, θα δούμε με ποιον παίζουμε και με τη λογική που κάναμε ήδη μια υπέρβαση μπορούμε να κάνουμε και την επόμενη».

Σχετικά άρθρα