Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Στις 23 Ιουλίου ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα, με τις τάσεις του μήνα να είναι προς μια απελευθερωτική ή φιλελεύθερη κατεύθυνση!

Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η πολύ… διακριτική παρέμβαση πλανητών, που συνδέονται ευθέως με στερήσεις ή «στενοχώριες», όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, ενώ αντίθετα κάνουν «πάρτι» ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός.

«Φλογερό» και ανατρεπτικό προβλέπεται λοιπόν το επόμενο διάστημα, με κορυφαία στιγμή ίσως την Πανσέληνο του Αυγούστου, που θα κάνει τις καρδιές των περισσοτέρων να… πάλλονται από έρωτα!

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα (28/7 έως 21/8) φέρνει ευχάριστες –και συχνά απρόβλεπτες- εξελίξεις για τους/τις ελεύθερους/ες, από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να προκύψουν καταστάσεις που θα την θέσουν σε κίνδυνο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο έρωτας -καλοκαιρινός ή όχι- θα «φουντώσει» από την Πανσέληνο (15/8) και ύστερα, ίσως μάλιστα να μεταφερθεί και στον χώρο δουλειάς σου!

Ταύρος

Μπορεί ο έρωτας να αργήσει λιγάκι αλλά όταν θα έρθει (μετά τις 18/8), το όλο σκηνικό θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστο! Μέχρι τότε πάντως ενδέχεται να προβληματιστείς από περίεργα ή απρόσμενα συμβάντα στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και την θεωρείς δεδομένη.

Δίδυμος

Από προτάσεις και προοπτικές άλλο τίποτα, είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα σου μείνει τελικά κάτι στα… χέρια! Κοίταξε λοιπόν να διασκεδάσεις, ρουφώντας το νέκταρ του έρωτα σαν… πεταλουδίτσα.

Αλλά μην τρέφεις προσδοκίες μονιμότητας κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να της κουνήσεις το μαντήλι, ύστερα από όλα αυτά που θα γίνουν τον Αύγουστο!

Καρκίνος

Ο… πολύς Ουρανός φέρνει αλλαγές και «παραδοξότητες» στην προσωπική σου ζωή κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, σίγουρα θα καρπωθείς κάτι από την εύνοια των ουρανών!

Το κατά πόσον βέβαια θα «περπατήσει» μια σχέση στην συνέχεια, είναι δύσκολο να το πει κανείς, αφού όλα θα κριθούν αργότερα που θα… επανέλθουν στο προσκήνιο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που για την ώρα κάνουν κι αυτοί τις διακοπές τους!

Λέων

Εδώ δεν σε… πιάνει κανείς, μπορείς μάλιστα να συνδυάσεις τον έρωτα με «χλιδή» και καλοπέραση, αφήνοντας κάθε στενόχωρη σκέψη για αργότερα! Φυσικά το όλο «σχήμα» θα λειτουργήσει καλύτερα και αβίαστα αν δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις -και ούτε να αναλάβεις.

Αφού στην αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να βρεθείς εν μέσω «σκανδάλου» ή να εκτεθείς από υποσχέσεις που δεν τήρησες. Μην πάρεις λοιπόν την ζωή σου πολύ στα σοβαρά και κοίταξε να χαρείς το «σήμερα».

Παρθένος

Μέχρι τις 18/8 όλα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο με τον κίνδυνο βέβαια να αποκαλυφθούν και κάποια πράγματα που είτε δεν σε συμφέρουν, είτε σε ενοχλούν.

Με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και λίγο μετά του Άρη, το σκηνικό παίρνει «φωτιά» και τότε ξεκινά για σένα ο πραγματικός… ερωτικός Αύγουστος!

Εννοείται βέβαια πως όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις τόσο το καλύτερο για σένα. Αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο έρωτας δεν θέλει και πολύ για να εμπλουτιστεί με ζήλιες και απιστίες.

Ζυγός

Εδώ η κατάσταση θυμίζει… λούνα παρκ με τις διαθέσιμες επιλογές σου να είναι από απλά χαριτωμένες και διασκεδαστικές, μέχρι εκείνες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Όρεξη να έχεις δηλαδή και τα υπόλοιπα άφησε τα στο σύμπαν…

Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, η «εξίσωση» του έρωτα μπορεί να αποκτήσει και πολλούς «αγνώστους», με το πρόβλημα να αναζητά την λύση του μετά τις 18/8, που η Αφροδίτη και ύστερα ο Άρης θα περάσουν στον 12ο ηλιακό οίκο σου.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να… ενοχληθείς σφόδρα από τις εξελίξεις, αφού κινούνται στην κατεύθυνση μιας «ελευθεριότητας», που συνήθως για σένα είναι «κόκκινο πανί». Φαίνεται δύσκολο ωστόσο να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες, οπότε πράξε αναλόγως.

Αν βέβαια είσαι ελεύθερο παιδί, τότε ετοιμάσου για… μεγάλα πράγματα, όχι όμως τόσο τις πρώτες 25 μέρες του μήνα, όσο μετά τις 18/8, που ο Άρης και λίγο μετά η Αφροδίτη θα περάσουν στον 11ο ηλιακό οίκο σου, βάζοντας «φωτιά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στην Παρθένο, μετά τις 21/3 είναι για σένα όλα τα… αισθήματα, όσον αφορά τουλάχιστον σε μια κατάσταση που θα σε εξιτάρει και θα σου δημιουργήσει προσδοκίες για το μέλλον. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… φυλάξου!

Νωρίτερα πάντως το κλίμα θα είναι πολύ πιο χαλαρό με τα φλερτ να μην έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, παρ’ όλη την… απόδοσή τους. Και βέβαια το τι θα «παιχτεί» σε ταξίδια κι εκδρομές είναι άλλο να στο γράφω κι άλλο να το ζεις!

Αιγόκερως

Κι εδώ το σύμπαν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, οι οποίες μάλιστα θα αρχίσουν να συμβαίνουν κατά ριπάς μέσα στον Αύγουστο!

Το συμπέρασμα που θα βγάλεις βέβαια μπορεί να είναι αντιστρόφως ανάλογο με τις δυνατότητες που σου παρέχονται για να ζήσεις κάτι το ξεχωριστό και τελικά να σημάνεις άτακτη υποχώρηση πίσω στο… οχυρό! Όπως και αν έχει πάντως θα αποζημιωθείς τα μάλα μετά τις 18/8, οπότε μικρό το κακό.

Υδροχόος

Δυστυχής αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «συμβατική», απεριόριστα ευτυχής αν έχεις πλήρη ελευθερία δράσης. Η τελευταία βέβαια μπορεί να είναι και μια υποκειμενική αίσθηση, που θα σε οδηγήσει στο να υπερβείς (υποτιθέμενες) δεσμεύσεις αλλά σε κάθε περίπτωση έτσι έχει η κατάσταση σε αδρές γραμμές.

Πιάσε λοιπόν την σωστή «συχνότητα» για σένα και μην κολλάς στα τετριμμένα. Εξ άλλου έχεις και μια φήμη να υποστηρίξεις. Στη δε Πανσέληνο αναμένεται να γίνει της… κολάσεως!

Ιχθύς

Αφού πρώτα εξασφαλιστείς επαγγελματικά, μπορείς άνετα να αφοσιωθείς στους μεγάλους έρωτες, που σου κτυπούν την πόρτα μετά τις 18/8. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει και τις… παρενέργειές του, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού με τόσους διεκδικητές εκατέρωθεν, ενδέχεται να περάσει από «σαράντα κύματα».

Αν όμως είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, θα έχεις την άνεση να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι με τα «πάνω» του και τα «κάτω» του να σου δίνουν πολύ καλούς λόγους για να ζήσεις την ζωή σου μέχρι τελικής πτώσεως!

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Σχετικά άρθρα