Κακαρούδης: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»

Μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στην οικογένεια του “Δικεφάλου του Βορρά”.
Οι δηλώσεις του Κακαρούδη:
Με ποιες σκέψεις έρχεσαι στον ΠΑΟΚ;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι υψηλές, ειδικά μετά την περσινή καλή χρονιά της ομάδας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς, για τον οποίο έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω πρόσωπα πολλά μέσα στην ομάδα, ειδικά τον Κώστα Χαραλαμπίδη με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον ΚΑΟΔ. Γενικά, μόνο καλά πράγματα έχω για τη νέα μου ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Χρειάζεται πολλή δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν».
Το πολύ καλό μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και στο οποίο όλοι αναφέρονται, έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;
«Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Ήμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και είδα αρκετά παιχνίδια στα play offs και ακόμη κι από την κερκίδα ήταν προφανής η υγεία που βγάζει η ομάδα και οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν μέσα στην ομάδα και μεταξύ των παικτών».
Πέρσι αγωνίστηκες για πρώτη φορά στην καριέρα σου στο εξωτερικό. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;
«Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία, ήταν κάτι που το ήθελα και το έψαχνα καιρό. Μπορεί το ρουμάνικο μπάσκετ να μην είναι από τα πλέον δημοφιλή αλλά υπάρχει ανάπτυξη, υπάρχουν χρήματα κι αυτό είναι βασικό, αλλά και άνθρωποι που ξέρουν και ασχολούνται. Και είναι πολύ σημαντικό ότι σέβονται και τον Έλληνα μπασκετμπολίστα αλλά και την Ελλάδα σαν μπασκετική χώρα».
Πως φαντάζεσαι την επόμενη σεζόν που θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα στην Ευρώπη;
«Η σεζόν που μας περιμένει θα είναι γεμάτη κι αυτό είναι καλό. Από ότι είδα έμεινε ο προπονητής, συνεχίζουν οι περισσότεροι από τους Έλληνες και είναι πολύ σημαντικό ο Ελληνικός κορμός της ομάδας να είναι σωστά δομημένος, γιατί αυτός είναι που θα κρατήσει την ομάδα και θα βοηθήσει και τους ξένους που θα έρθουν να προσαρμοστούν. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, πολύ προπόνηση, σκληρή δουλειά, ο κόσμος δίπλα μας και όλοι μαζί για το καλύτερο. Πιστεύω ότι θα είναι μία ευχάριστη χρονιά για όλους…».

Σχετικά άρθρα