Ντεμπισί: «Στα μεγαλύτερα κλαμπ η Άρσεναλ»

Ο Ματιέ Ντεμπισί ανήκει επίσημα στην Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28άχρονου δεξιού μπάκ, με τον διεθνή άσο να αναφέρει πως θα παίξει σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο…                
Να θυμίσουμε πως οι «κανονιέρηδες» έδωσαν περίπου 10 εκ. ευρώ στη Νιούκαστλ, ομάδα στην οποία ο Ματιέ Ντεμπισί αγωνίστηκε τον προηγούμενο 1,5 χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ και να φοράω τη φανέλα της. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Δεν βλέπω την ώρα να συνεργαστώ με τον Αρσέν Βενγκέρ και να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να αγωνιστώ ξανά στο Τσαμπίον Λιγκ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να κερδίσει τίτλους η Άρσεναλ», δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τον Ματιέ Ντεμπισί στην Άρσεναλ. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο τόσο με τους συλλόγους που έχει παίξει, όσο και με την εθνική ομάδα. Είναι ένας ποιοτικός αμυντικός με πλούσια εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ και είμαι βέβαιος πως θα δέσει με την ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα