Τουρέ: «Ευτυχισμένος στην Σίτι»

Στροφή… 180ο μοιρών φέρεται να έκανε ο Γιαγιά Τουρέ σε ότι αφορά στις σχέσεις του με την Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που παίζει για τους «πολίτες» και ελπίζει να μείνει για αρκετό καιρό ακόμα στο σύλλογο!!!

Να θυμίσουμε πως μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν ο Ιβοριανός άσος είχε κάνει… επίθεση στους πρωταθλητές Αγγλίας, για την στάση τους απέναντί τους, φτάνοντας να πει ότι δεν τον σεβάστηκαν ακόμα και για το πρόβλημα υγείας που είχε ο μικρός αδερφός του. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ντμίτρι Σέλουκ.   

«Θα ήθελα να πω ότι θα τιμώ πάντα το συμβόλαιό μου με την ομάδα και επιθυμώ να μείνω εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για μένα, πως θέλω να αποχωρήσω. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα όμως είμαι ευτυχισμένος εδώ. Συνεχώς με έστελναν από δω και από ‘κει», υπογράμμισε ο Γιαγιά Τουρέ στον αγγλικό Τύπο και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν δυσαρεστημένο στη Μάντσεστερ Σίτι, και πρόσθεσε ακόμα: «Οι οπαδοί μας έχουν κάνει πολλά για μένα και το σύλλογο και θα προσπαθήσω να τους ανταποδώσω αυτή την αγάπη, μέσα στο γήπεδο. Είναι τιμή μου που παίζω και για αυτούς και θα κάνω τα πάντα για να τους ικανοποιήσω».

Σχετικά άρθρα