Φιλική ήττα για τις Κορασίδες

Η Εθνική Κορασίδων δοκίμασε πολλά σχήματα στο φιλικό της παιχνίδι απέναντι στην Σερβία, από την οποία και ηττήθηκε με 48-35. 

Η Εθνική Κορασίδων που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνέχισε τα φιλικά στην πόλη Μπάνια Κοβίλιατσα. Σήμερα ηττήθηκε με 48-35 από τη γηπεδούχο Σερβία σε ένα ματς που έγιναν πολλές δοκιμές. Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 Εθνική Κορασίδων θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Σερβία στο τρίτο και τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θάνος Σόφτσης σχολίασε: «Δοκιμάσαμε σήμερα διαφορετική τακτική και σχήματα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός και να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι ψηλές μας. Έχουμε πάρει 14 κορίτσια και δοκιμάζουμε να δούμε ποιες μπορούν να ανταποκριθούν και να αλλάξουν νοοτροπία σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Δεκάλεπτα: 10-11, 23-24, 37-27, 48-35.
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Καρακούλια 2, Βιντζηλαίου 7, Τσουκαλά 6, Τσουγκράκη 2, Δανδουλάκη 4, Κολλάτου 9(1), Τσιχλάκη 3, Δημητριάδη 2, Παπαρδέλα, Γεροστεργίου, Τσινεκέ, Σταυροπούλου.

Σχετικά άρθρα