Εντυπωσίασε τον Κιντ κι έρχεται ο Αντετοκούνμπο

Για την αγωνιστική πρόοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία φάνηκε και στο Summer League του Λας Βέγκας, μίλησε ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ.

«Είχαμε δει την άνεση που έχει με την μπάλα στα χέρια στις προπονήσεις και το δοκιμάσαμε και στο summer league. Του δίνουμε σιγά-σιγά τη δυνατότητα να οργανώνει πολλές επιθέσεις. Ο Γιάννης μπορεί να παίξει πόιντ γκαρντ, σούτινγκ γκαρντ, τριάρι ή τεσσάρι. Του αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να βρίσκει τους συμπαίκτες του. Μπορούμε να τον βάλουμε και στο λόου ποστ και να εκμεταλλευτούμε το ύψος του για να τελειώσει φάσεις ή να μοιράσει την μπάλα σε νταμπλ τιμ. Ο Γιάννης θέλει να γίνει πολύ καλός. Είναι εμφανές πόση πρόοδο έχει παρουσιάσει από πέρσι και είναι σαφές πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο», τόνισε ο Κιντ.

Ο Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στον αγώνα των Μπακς τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς αναχώρησε για την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί την Τρίτη στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Σχετικά άρθρα