Επιλογές από Αμερική και Μεξικό

161 ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ 1 1,75

Πρεμιέρα στο Μεξικό, είθισται να αποφεύγουμε τα πονταρίσματα, σε αυτό το παιχνίδι όμως, θεωρούμε ότι υπάρχει αξία στην απόδοση του «άσου».

Η Μοντερέι είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος έστω και αν στα τελευταία τουρνουά η απόδοσή της δεν ήταν καλή. Διαθέτει από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές, μπορεί να βάλει γκολ σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Απέκτησε παίκτες που θα τη βοηθήσουν και την περιμένουμε μέσα στα πλέι οφ. Είναι άπειρος ο προπονητής της, αλλά άπειρη είναι και η ομάδα που υποδέχεται!

Η Λεόνες Νέγκρος ανέβηκε φέτος από τη δεύτερη κατηγορία, είναι ομάδα που είχε διαλυθεί το 1994 και ξαναδημιουργηθεί το 2009. Δεν άλλαξε τον βασικό της κορμό, αλλά απέκτησε πάνω από δέκα παίκτες και χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Στα φιλικά έδειξε αρκετές αδυναμίες (υπέστη πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες με 5-15 γκολ), κυρίως ανασταλτικά. Πήρε τον Κουφρέ που είναι έμπειρος και θα τη «δέσει» όσο μπορεί στα μετόπισθεν, αλλά χρειάζεται κι αυτός τον χρόνο του.

164 ΝΤΑΛΑΣ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 1 1,85

Το Ντάλας τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς του. Εκανε πειστική εμφάνιση με τη Φιλαδέλφεια (2-1) και… πλάκα στην Καρολάινα για το Κύπελλο (5-2). Παραμένει αξιόπιστο στην έδρα του (6-1-3), έχει και σημαντικές επιστροφές. Στα συν του και η παράδοση (3-1-0 στα τελευταία τέσσερα με τη νυν αντίπαλό του).

Το Νιου Ινγκλαντ έχει πάρει η… κατηφόρα. Μετράει έξι σερί ήττες έχοντας πετύχει μόλις τρία γκολ, ενώ δέχτηκε 15! Σε δύσκολη θέση ο προπονητής της, Χιπς, ο οποίος δεν είναι απίθανο να πει… αντίο σ περίπτωση νέου ανεπιτυχούς αποτελέσματος. Εκτός έδρας δεν… στρίβει (3-1-6), ψυχολογία δεν έχει, ούτε καλή παράδοση, όλα συγκλίνουν στο ότι θα χάσει απόψε!

ΔΥΑΔΑ OVER

154 ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ OVER 1,80
156 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ OVER 1,65

Σχετικά άρθρα