Επιβεβαίωση για Λάμπαρτ και… Αμερική!

Ένας ακόμα άσος από την Ευρώπη θα παίξει στο MLS, καθώς ραδιοφωνικός σταθμός του Λονδίνου επιβεβαίωσε πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα παίξει στη Σίτι της Νέας Υόρκης, με την οποία έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια!
Ο Άγγλος πρώην διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι ύστερα από 13 χρόνια στους «μπλε», τη φανέλα των οποίων φόρεσε 648 φορές σκοράροντας 211 γκολ.
Να σημειωθεί ότι στην ίδια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταβίντ Βίγια, ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει την ελευθέρας του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι δύο άσοι πήραν άδεια από το νέο σύλλογό τους για να παίξουν για δύο μήνες (Οκτώβριο-Νοέμβριο) στο πρωτάθλημα Αυστραλίας και τη Μέλμπουρν Σίτι, προκειμένου να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να εμφανιστούν έτοιμοι για την πρόκληση της MLS, αφού η συγκεκριμένη ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν!
****
Η Πόρτο έκανε μια ακόμα ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της, αφού πήρε για ένα χρόνο τον Καζεμίρο (22άχρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος). Η «βασίλισσα» παραχώρησε ένα ακόμα παίκτη με τη μορφή δανεισμού…
****
Ο Γκζέγκοζ Κριχόβιακ ανακοίνωσε μέσω του «Twitter» την μεταγραφή του στην Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έδωσε στη Ρεμς 4,5εκ. ευρώ για την απόκτηση του 24άχρονου Πολωνού αμυντικού χαφ.
****
Η Τορίνο έκανε δικό της τον 35άχρονο Σέρβο τερματοφύλακα, Βλάντιμιρ Αβράμοβ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι, ενώ η Σαμπντόρια πήρε δανεικό από την Ίντερ για δύο χρόνια τον 21άχρονο Γκανέζο μέσο, Άλφρεντ Ντάνκαν .

Σχετικά άρθρα