Στην Ελλάδα ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Πάρο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και όπως ήταν αναμενόμενο ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε δεν πέρασε απαρατήρητος από τους κατοίκους του νησιού.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr, μέλη του συνδέσμου του Παναθηναϊκού Πάρου τον επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένει. Εκείνοι αφού τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε στον «πράσινο» πάγκο, φωτογραφήθηκαν μαζί του στη συνέχεια του πρόσφεραν δώρα. Μια μπλούζα του συνδέσμου και μια εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.
Από τη μεριά του, ο Ομπράντοβιτς τους ευχαρίστησε και τους είπε πως με τόσα δώρα που έχει δεχθεί από τους οπαδούς του «Τριφυλλιού» τόσα χρόνια σκέφτεται να δημιουργήσει ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο στο σπίτι του για να τα τοποθετήσει. Επίσης ανέφερε, πως το νούμερο «13» το θεωρεί συμβολικό δεδομένου πως όχι μόνο είναι το νούμερο που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και τα χρόνια που δούλεψε στην Ελλάδα!
Ο Σέρβος εκτός από την Πάρο την Παρασκευή (18/07) έκανε και μια εξόρμηση στην Αντίπαρο. Κι εκεί όμως δεν πέρασε απαρατήρητος… Σε κάθε του βήμα μια χειραψία, μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Δεν αρνήθηκε σχεδόν σε κανέναν, ενώ σε ρόλο δημοσιογράφου ο ιδιοκτήτης καφετέριας στο λιμάνι του νησιού, ο Γιώργος Μωράκης όταν του ρώτησε εάν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού εκείνος σε άπιαστα ελληνικά απάντησε: «Δύσκολο»!
Πηγή: www.sportcyclades.gr

Σχετικά άρθρα