Συνεχίζονται οι απειλές στον Ζουνίγκα

Διαβάστε ακόμα:

Η Κολομβία ζήτησε προστασία για τον Ζουνίγκα

Ο τρόπος με τον οποίοι τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ από τον Καμίλο Ζουνίγκα στο Μουντιάλ δεν έχει… ξεχαστεί από κάποιους, καθώς όπως τόνισε ο πατέρας του Κολομβιανού άσου συνεχίζονται οι απειλές προς τον γιο του.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβία ακόμα και το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του Καμίλο Ζουνίγκα ζήτησε από τις ιταλικές αρχές να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι!!!

Ο πατέρας του διεθνούς άσου μίλησε στην εφημερίδα «Lance» και τόνισε πως η οικογένειά του έχει λάβει κάθε είδους απειλές… «Λαμβάνουμε καθημερινά σχόλια και απειλές κάθε είδους. Μέσω τηλεφώνου, μέσω ίντερνετ, παντού. Μιλήσαμε ήδη με τις αρχές. Δεν φοβάμαι μόνο για το γιο μου, αλλά και για την κόρη μου και τη γυναίκα μου», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του διεθνούς άσους και συμπλήρωσε: «Ο γιος μου δεν έχει παρελθόν σε βίαια μαρκαρίσματα. Δεν ήθελε να τραυματίσει τον Νεϊμαρ. Εγώ του εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα γιατί έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου, ο γιος μου έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τον Νεϊμάρ».

Σχετικά άρθρα