Επιστρέφει ο Ντούνγκα στην Βραζιλία!

Έφτασε η ώρα για να γίνει γνωστό το όνομα του νέου τεχνικού και από το στόμα του προέδρου της Ομοσπονδίας της χώρας Ζοζέ Μαρία Μαρίν, αναμένεται να ακουστεί το όνομα του Κάρλος Ντούνγκα! Με τον πρώην σπουδαίο άσο που σήκωσε ως παίκτης Μουντιάλ, να επιστρέφει στον πάγκο της εθνικής της χώρας του… Ως εναλλακτική επιλογή ακούγεται, πάντως, το όνομα του πρώην τεχνικού της Κορίνθιανς, Τίτε.

Όπως ανακοινώθηκε από την CBF την προσεχή Τρίτη θα ανακοινωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF) ποιος θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της «σελεσάο». Η CBF καθόρισε την ακριβή ώρα που θα γίνει η ανακοίνωση δια στόματος του προέδρου της! Αυτό θα γίνει λοιπόν θα συμβεί στις 11 το πρωί τοπική ώρα ή 17:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Τύπος στην Βραζιλία, αναφέρει ότι μετά την πρόσληψη του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα Ζίλμαρ Ρινάλντι στη θέση του υπεύθυνου των Εθνικών ομάδων, επιστρέφει ο Κάρλος Ντούνγκα στην τεχνική ηγεσία. Αυτό έγραψε και η «Globo».

Ο Ντούνγκα ήταν προπονητής της Βραζιλίας από το 2006 ως το 2010, όταν απολύθηκε μετά την ήττα από την Ολλανδία στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής στο 2010.

Σχετικά άρθρα