Μποχωρίδης: «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μετά την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα των Νέων, μίλησε για το μέλλον του ξεκαθαρίζοντας ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη.  

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα»:
«Στο τουρνουά που ήμουν δεν ήθελα να με αποσπά τίποτα μέχρι να τελειώσει. Τώρα ότι προκύψει θα το συζητήσουμε. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη», είπε αρχικά ο νεαρός άσος που την Κυριακή (20/07) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση.

Για να προσθέσει: «Μπορώ να πω ότι δηλώσεις σαν και αυτές σε κάνουν χαρούμενο. Όπως είπα αποφασίζουμε από κοινού και κανείς μόνος του. Περιμένουμε τις εξελίξεις και συνεχίζουμε. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη».

Για το NBA: «Όνειρο όλων είναι το NBA. Με τον Βεζένκοφ είμαστε κολλητοί και έχει την ίδια άποψη».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Υποθετικά όπως είπα για μένα είναι τελείως διαφορετικός ο Άρης . Μας υπολογίζουν και μας δίνουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός της προπόνησης, χρειάζεσαι και χρόνο συμμετοχής για να βελτιωθείς. Καταρχήν για μένα ότι η ομάδα κατάφερε να φέρει τον Πρίφτη είναι επιτυχία. Είναι πολύ καλός και θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα το θέμα της ενίσχυσης είναι σημαντικό. Εφόσον το λύσουμε και έρθουν θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει κι’ άλλο επίπεδο».

Κατέληξε λέγοντας: «Ήταν ωραία στιγμή για μένα . Τον έχω δει μόνο σε βίντεο και έχω ακούσει μόνο. Το περσινό γεύμα γνωριμίας ήταν φανταστικό. Να σας πω την αλήθεια δεν το συνειδητοποίησα στην αρχή. Μετά που το σκεφτόμουν κατάλαβα τι είχε γίνει».

Σχετικά άρθρα