Υποδέχεται Ντουρμάζ, κοντά σε Αμραμπάτ

Σε πλήρη εξέλιξη η μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού για την επιθιετική του ενίσχυση, καθώς σήμερα φτάνει στην Αθήνα για να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους ο Τζίμι Ντουρμάζ ενώ προχωράει και η περίπτωση απόκτησης του Νορντίν Άμραμπατ. 
 
Ο Σουηδός εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όπως και η ομάδα του, Και αναμένεται να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει με απολαβές λίγο κάτω από το ένα εκ. ευρώ ετησίως ενώ οι Τούρκοι θα εισπράξουν περίπου 2,5 εκ. ευρώ. 
 
Προχωρημένες είναι και οι επαφές για τον Αμραμπάτ που αποτελεί μεγάλη επιθυμία του Μίτσελ, καθώς τον ξέρει καλά από την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Μάλαγα . Ο Μαροκινός άσος της Γαλατά είναι κι αυτός αριστεροπόδαρος, με τον Ολυμπιακό να ισχυροποιεί αφάνταστα τα άκρα του εάν ολοκληρώσει και αυτή τη μεταγραφή.
 
Για τον Μπόγιαν Κρκιτς είναι πολύ κρίσιμη μέρα σχετικά με τις αποφάσεις του. Ο Ολυμπιακός περιμένει τη θετική του απάντηση, παρά την επιστροφή της Στόουκ Σίτι με τον μάνατζέρ της Μαρκ Χιουζ να δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Ισπανός άσος θα πάει στη δική του ομάδα. 
 
Στο Μεξικό ο Πουλίδο έκανε προπόνηση μόνος του και όχι με τους υπόλοιπους παίκτες της Τίγκρες και συνεχίζεται το παιχνίδι τακτικής για να φύγει για τον Ολυμπιακό.
 
Για τη θέση του στράικερ, ο Ολυμπιακός κινείται για την περίπτωση του Γέλε Φόσεν της Γκενκ, ο οποίος δηλώνει καθημερινά ότι θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα