Άτυχος ο Διομήδης, «εμφύλιος» ΓΑΣΚ-ΑΣΕΔ

Δεν χαμογέλασε η τύχη στον πρωταθλητή Ελλάδας Διομήδη Άργους, καθώς παρότι συμπεριλήφθηκε στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, κληρώθηκε ίσως με την καλύτερη ομάδα του 2ου γκρουπ, την Σουηδική Κρίστιανσταντ για τον 1ο γύρο του EHF Cup, ενώ θα αναγκαστεί να παίξει και το 2ο κρίσιμο ματς για την πρόκριση εκτός έδρας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 6/7 και 13/14 Σεπτεμβρίου 2014. Αν περάσει η ελληνική ομάδα θα παίξει με την Σλοβενική Μάριμπορ.

Στο Challenge Cup Ανδρών η κληρωτίδα έβγαλε ελληνικό “εμφύλιο”. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κοντραριστεί με τον ΑΣΕ Δούκα στον 3ο γύρο, ενώ ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα παίξει με την Σέρβικη Ραντνίτσκι. Στο Κιλκίς και την Σερβία τα πρώτα ματς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22/23 και 29/30 Νοεμβρίου 2014.

Στο EHF Cup Γυναικών η πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέα Ιωνία στον 2ο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με την Αυστριακή Τέκτον, ενώ η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάντζ. Σε Αυστρία και Λουξεμβούργο οι πρώτοι αγώνες στις 18/19 και οι επαναληπτικοί 25/26 Οκτωβρίου 2014.

Στον 3ο γύρο του Challenge Cup Γυναικών ο Αμύντας Αμυνταίου κληρώθηκε με την Ισραηλίτικη Χολόν με πρώτο ματς στο Αμύνταιο, η Ορμή Λουξ θα αγωνιστεί με την Κολέγιο Ντε Γκάια από την Πορτογαλία με πρώτο ματς στην Πάτρα και ο Μέγας Αλέξανδρος θα ταξιδεύσει στην μακρινή Ισλανδία για να αγωνιστεί κόντρα στην Φραμ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 15/16 και 22/23 Νοεμβρίου 2014.

Σχετικά άρθρα