Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ

Με σκορ 2-1 επικράτησε ο Πανιώνιος του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν στο 20′ με το πλασέ του Μπούζα έπειτα από ενέργεια του Τασουλή όμως, πέντε λεπτά πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Τσάβες . Στο 42′ οι Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στην ανατροπή αλλά ο Κοροβέσης δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και στο 75′ είχε δοκάρι μετά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ακόστα . Η απάντηση από τον Πανιώνιο ήρθε ένα λεπτό αργότερα όμως ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ από τον Γκέζο. Τη νίκη στους “κυανέρυθρους” χάρισε ο Σμυρλής στο 84′ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, ενώ με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν αγωνίστηκε ο Μιλέφσκι, ο οποίος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Κολιοφούκας(46΄ Βελλίδης, 80΄ Παππάς), Μιχαήλ(46΄ Μπέριος), Ντάσιος(46΄ Στρούνα), Τζημόπουλος(64΄ Ηλιάδης), Λίλα(64΄ Αυγενικού), Τσουκαλάς, Κοροβέσης(64΄ Νάκος), Γιάκος(46΄ Χαρίσης), Τσάβες(64΄ Σκόνδρας), Κρητικός(46΄ Ακόστα), Ίλιτς(64΄ Σαπαλίδης).

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος (67΄ Ζαχαράκης), Τασουλής (80′ Χαροντάκης), Χατζηησαϊας (67΄ Γκέζος Μ.), Παντίδος, Μητρόπουλος(67΄ Τόσκας), Φουρλάνος(55΄ Σμυρλής), Μπουμάλ(71΄ Πρέντι), Μασούρας(71΄ Ντάγκρας), Μπούζας(55΄ Γκέζος Π.), Σταυροθανασόπουλος(55΄ Γκίνι).

Σχετικά άρθρα