Απέκτησαν Καμαριώτη τα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Καμαριώτης, ο οποίος είπε αντίο στον Ερμή Λαγκαδά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μετακίνησή του στην ομάδα της Α1, στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:
«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αθανάσιου Καμαριώτη που αγωνίζεται στις θέσεις 1,2 και 3. Ο γεννημένος στις 26/04/1994 και ύψους 2,01 παίκτης ξεκίνησε το μπάσκετ από την Δόξα Δρυμού Θεσσαλονίκης και από το 2008 ήταν μέλος του Ερμή Λαγκαδά που αγωνιζόταν στην Α2. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων», αναφέρει η ανακοίνωση των Τρικάλων, ενώ ο 20χρονος γκαρντ-φόργουορντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Τρίκαλα αφού είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Α1. Από τις λίγες μέρες που βρέθηκα για προπονήσεις στην πόλη των Τρικάλων ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα, την αγαπάει και την στηρίζει. Είναι μία πραγματική οικογένεια και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στα Τρίκαλα».

Σχετικά άρθρα