Δυάδα από το Κύπελλο Βραζιλίας

136   ΑΒΑΪ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ    1       2,40

 

Ο «άσος» υποχώρησε από το 2,85 στο 2,40. Είναι αγώνας για το βραζιλιάνικο Κύπελλο, ακολουθεί επαναληπτικός.

 

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Αβάι (αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία) με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ο τεχνικός Ζενίνιο δείχνει ότι κάνει δουλειά, αναμένεται ως επί το πλείστον να χρησιμοποιήσει βασικούς, έχει… δίψα για να πάρει μία μεγάλη πρόκριση.

 

Η Παλμέιρας την Κυριακή έχει το σούπερ ντέρμπι με την Κορίνθιανς. Εκεί βρίσκεται ήδη το μυαλό προπονητή και παικτών, θα κατεβάσει απόψε μία… εναλλακτική ενδεκάδα. Στον προηγούμενο γύρο είχε χάσει εκτός έδρας 2-1 από τη Σαμπάιο που επίσης αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία όπως καλή ώρα τώρα η Αβάι. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση με έναν βαθμό στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα, ψάχνει απεγνωσμένα να βγει από την κρίση.

 

137   ΣΕΑΡΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ        GOAL         1,55 

 

Αγώνας ρεβάνς για τη 2η φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Σεαρά είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1.

 

Υποχρεωμένη να βγει από νωρίς μπροστά είναι η Σαπεκοένσε, αφού χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση. Μετράει πέντε goal στα τελευταία έξι ανεξαρτήτως έδρας στη διοργάνωση. Η αντίπαλός της από την άλλη, δύο στα τελευταία τρία. Η Σεαρά μέσα στην έδρα της δέχεται 1,3 τέρματα ανά αγώνα, ενώ ήταν goal τα πέντε από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» της. Επιπλέον, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι όπου αγωνίζονταν στην ίδια κατηγορία και το ματς ήταν goal (4-1 υπέρ της Σεαρά). 

Σχετικά άρθρα