Βεργέτης: «Πρώτα η Ροβανιέμι, μετά η Μάιντς»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ροβανιέμι και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν σκέφτεται τη Μάιντς, αφού θα πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί η πρόκριση κόντρα στους Φινλανδούς την Πέμπτη στην Τρίπολη.

«Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε. Για την πρόκριση. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος», τόνισε.

Ο προπονητής του Αστέρα ερωτηθείς για την… επόμενη αντίπαλο, είπε: «Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Ροβανιέμι».

Όσο για το πού θα κριθεί ο αγώνας της Πέμπτης, είπε: «Η συγκέντρωση των παικτών. Τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Περιμένω τις δύο ομάδες στην αρχή να προσπαθήσουν να δεχτούν τις λιγότερες δυνατές φάσεις στην εστία τους. Δηλαδή, θα είναι προσεκτικές αμυντικά. Και βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους».

Σχετικά άρθρα