Κεφτεδάκια με ούζο -Γρήγορα ευκολα και νόστιμα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />600 γραμμάρια κιμά<br />2 αυγά<br />1-2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη<br />½ φραντόλα ψωμί ( 2-3 ημερών)<br />1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο<br />1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη<br />1 ποτήρι του λικέρ ούζο<br />Αλέυρι<br />Ελαιόλαδο<br />Αλάτι<br />Πιπέρι</p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Μουλιάζουμε το ψωμί σε ένα γυάλινο μπολ με νερό. Αφαιρούμε με τα χέρια μας ή με ένα μαχαίρι την κόρα.<br />Όταν το ψωμί τραβήξει αρκετό νερό, το στίβουμε και χύνουμε το νερό.<br /><br />Στο ίδιο μπολ, βάζουμε τον κιμά και τον ζυμώνουμε καλά  με την ψίχα του ψωμιού.Προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε.<br />Ρίχνουμε ακόμα τα αυγά, τη ρίγανη, το κύμινο, το ούζο, αλατοπίπερο και ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά.<br /><br />Βάζουμε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για μια ώρα.<br />Όταν το βγάλουμε μπορούμε να πλάσουμε τα κεφτεδάκια.<br />Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ζεστό ελαιόλαδο για 3 -4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα