Επιλογές από Γιουρόπα

147   ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΑΡΑΓΕΒΟ      2       2,05

 

Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε πλήρη αντιστροφή των αποδόσεων. Το «διπλό» όταν βγήκε το κουπόνι του ΟΠΑΠ έδινε 3,15 και τώρα έχει υποχωρήσει στο 2,05!

 

Στο πρώτο ματς η Χάουγκεσουντ επικράτησε 1-0, «μαγική» εικόνα το αποτέλεσμα, καθώς σκόραρε στη μοναδική επιθετική της προσπάθεια (στο 85’). Η αντίπαλός της είχε 30-2 τελικές και 14-1 σουτ στην εστία! Την έπαιξε όπως η γάτα το ποντίκι. Δεν ήθελε να μπει η μπάλα στη Βοσνία, θεωρούμε ότι θα μπει τώρα στη Νορβηγία. Η γηπεδούχος είναι ένα κλικ πιο πάνω μόνο σε φυσική κατάσταση. Σε ποιότητα υπερέχει η φιλοξενούμενη και περιμένουμε να φανεί αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

153   ΣΑΚΙΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ     2       1,70

 

Ο αγώνας διεξάγεται 130 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Σακίρ.

 

Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 0-0 στην Τουρκία. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες, το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Τούρκους που είχαν αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Οπως και στο Σαράγεβο, έτσι και εδώ δεν τους ήθελε η τύχη και δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Η αντίπαλός τους είναι μία από τις μικρομεσαίες ομάδες της Γεωργίας, το ρόστερ της αποτελείται μόνο από ντόπιους και αυτό της αφαιρεί ποιότητα και εμπειρία. Συν το ότι δεν παίζει στην έδρα της. Η σοβαρή Μπούρσαπορ θα περάσει εύκολα.

 

164   ΓΚΟΡΙΤΣΑ – ΜΟΛΝΤΕ 1Χ (Δ.Ε.)    1,55

 

Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 4-1 υπέρ της Μόλντε, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα ενδιαφέρον σε αυτό το ματς. Εξ ου και πηγαίνουμε στην κόντρα, αφού περιμένουμε τους Νορβηγούς να μην ασχοληθούν. Εχουν από τώρα το μυαλό τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Ρόζενμποργκ, θέλουν να βγάλουν το αποψινό 90λεπτο με όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση. Η Γκόριτσα δεν ήταν τόσο κακή στο πρώτο παιχνίδι, απλά στάθηκε αρκετά άτυχη (δέχτηκε τρία γκολ από στημένα και έπεσε πάνω στον Νάιλαντ που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση τουλάχιστον να μην χάσει. 

Σχετικά άρθρα