Αλλάζει πρόεδρο ο ΠΑΟΚ

Τον Ιάκωβο Αγγελίδη επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης για να αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κύπριος παράγοντας στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις 14 Αυγούστου το όνομά του θα προταθεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου και του εκτελεστικού δ/ντή. 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στη Γενική Συνέλευση των μετόχων που έχει συγκληθεί για τις 14 Αυγούστου θα προταθεί η προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο του Ιάκωβου Αγγελίδη με σκοπό να του ανατεθεί η θέση του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου, ωστόσο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε χώρες του εξωτερικού, όπως είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αγγλία. Είναι δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας και έχει εργαστεί ως γενικός σύμβουλος και διευθυντής σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Από το 2009 και την αλλαγή ιδιοκτησίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ εντάχθηκε στην ομάδα του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της σχεδόν πενταετούς θητείας του, η Μακάμπι προχώρησε σε ριζικές οργανωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ στον αγωνιστικό τομέα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισραήλ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14 και έφτασε στη φάση των «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε έναν μοντέρνο ευρωπαϊκό σύλλογο με υψηλές απαιτήσεις για να επιτύχει τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο τους στόχους του.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο με την εμπειρία του στην υλοποίηση σχεδίων υψηλού επιπέδου στον χώρο του ποδοσφαίρου, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στόχος είναι να αναβαθμιστεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ.

Επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί η μοναδική δυναμική και το πάθος που διακρίνει τους φίλους του ΠΑΟΚ με μια υψηλού επιπέδου διοίκηση που θα φέρει την τεχνοκρατική καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την υπόσχεση να του δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται για να επιτύχει στο έργο του.

Σχετικά άρθρα