Τσαϊρέλης: «Εύκολα αποφάσισα για την Τενερίφη»

 

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό για χάρη της Τενερίφης και μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία. 

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ισπανικό μπάσκετ. Η Κανάριας μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, την ACB. Γι΄αυτό ήταν και εύκολο να δεχτώ την πρόταση. Έπαιζα με τον Φώτη Λαμπρόπουλο στη Λάρισα και κρατούσα επαφή μαζί του. Μου είχε δώσει καλές πληροφορίες για την ομάδα. Επιπλέον, γνωρίζω τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς και έχω δει και στο Internet βιντεάκια με πολλούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Είχα εντυπωσιαστεί με την ατμόσφαιρα στο παρκέ και ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. 

Ο 26χρονος Eλληνας φόργουορντ σχετικά με τους στόχους της Τενερίφης τόνισε: «Αν η ομάδα μου εκπληρώσει τους στόχους της, τότε θα έχω πετύχει και εγώ ένα μέρος των δικών μου. Όταν εξελίσσεται η ομάδα, εξελίσσομαι και εγώ μαζί της. Χρειάζεται να δουλεύουμε όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται, να διατηρηθούμε στην κατηγορία και να ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Ελλάδας και θέλω να αποδώσω τα βέλτιστα, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους».

Σχετικά άρθρα