Πάει και για Φαλκάο η Ρεάλ

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, Ρεάλ και Μονακό βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ραδαμέλ Φαλκάο από τις 28 Ιουνίου.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, που δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε να συμμετάσχει με την Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο πρωτεύον στόχος της βασίλισσας για την επιθετική γραμμή. Εκεί έχει μείνει μόνο Μπενζεμά, καθώς ο Μοράτα πωλήθηκε στη Γιουβέντους.

Η πρόταση λοιπόν της Ρεάλ είναι να πληρώσει 12,5 εκ ευρώ για το δανεισμό του, ποσό που αναλογεί στη μία από τις τέσσερις δόσεις που έχει συμφωνηθεί με την Ατλέτικο όταν τον αγόρασαν οι Μονεγάσκοι. Έτσι θα γλυτώσουν τα 14 εκ ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Φαλκάο το χρόνο και παράλληλα μπορούν να ρίξουν την τιμή του σχεδόν στο μισό για αγορά την επόμενη σεζόν. Από 60 εκ ευρώ που είναι τώρα στα 33 εκ. ευρώ.

Βέβαια το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι ο Κολομβιανός σταρ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Ιανουάριο. Αν εν τέλει δεν προχωρήσει το θέμα του τότε στη Ρεάλ θα κινηθούν για την απόκτηση του Λουκακού από την Τσέλσι .

Σχετικά άρθρα