«Ερυθρόλευκα» χαμόγελα στο Σικάγο

Ένα “ερυθρόλευκο” event διοργάνωσαν οι άνθρωποι και τα παιδιά της Σχολής του Σικάγο. Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, συνοδευόμενη από τον Πιερ Ισά, τον Κώστα Καραπαπά και τον Κυριάκο Δουρέκα μετέβησαν στην πόλη Nile, λίγο έξω από το Chicago προκειμένου να δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση και να προσφέρουν χαμόγελα στους μικρούς θαυμαστές τους.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο και μίλησε από καρδιάς για την αγάπη που λαμβάνει η ομάδα, όπου και αν ταξιδεύει: «Για εμάς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και στόχος μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η αγάπη αυτή να ανταποδίδεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είστε σήμερα εδώ και που μας υποδέχεστε με αυτό τον υπέροχο τρόπο. Είναι πάρα πολύ όμορφο για εμάς»!

Αμέσως μετά ο Νταβίντ Φουστέρ, ανήγγειλε στα παιδάκια ότι θα τους προσφέρει, μαζί με όλους όσοι ήταν κοντά του, τα νέα ρούχα τους για τη σεζόν που θα αρχίσει! Ο Φουστέρ εξέφρασε επίσης μέσα από την καρδιά του θερμές ευχαριστίες για την αγάπη που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εισέπρατταν και εισπράττουν από τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους της ομογένειας και τους ζήτησε να δώσουν δυναμικό παρών στο Soldier Field για το μεγάλο αγώνα με τη Λίβερπουλ .

Ακολούθως έγινε η κλήρωση των 11 τυχερών παιδιών, οι οποίοι θα συνοδεύσουν την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου αύριο, κατά την παράταξη των δύο ομάδων και πριν τη σέντρα. Οι υπεύθυνοι της Σχολής παρέδωσαν στον Πιερ Ισά μία τιμητική πλακέτα, ως ευχαριστήριο δώρο για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Σικάγο και εκείνος ανταπέδωσε με μία ερυθρόλευκη φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Σχετικά άρθρα