Ισόπαλες Ίντερ και Ρεάλ (video)

Παρατασσόμενη χωρίς τα μεγάλα της αστέρια, παρά μόνο τον Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ ηττήθηκε στα πένταλτι από την Ίντερ με 3-2. 1-1 η κανονική διάρκεια.

Το παιχνίδι δεν διέπει δάφνες ποιότητας με τους μαδριλένους να ανοίγουν το σκορ με το δυνατό σουτ του Μπέιλ στο 10ο λεπτό. Ο Ουαλός θα μπορούσε και νωρίτερα να πετύχει το πρώτο γκολ αλλά του το αρνήθηκε το δοκάρι.

Τελικά ο Ικάρντι κατάφερε να το φέρει στα ίσα στο 68’ με πέναλτι, διαμορφώντας το τελικό 1-1, με τους Ιταλούς να ‘χουν ακόμα μια διπλή κλασική ευκαιρία για γκολ.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι νεραντζούρι ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με 3-2. Ο γκολκίπερ της Ίντερ, Καρίτσο έβγαλε τις εκτελέσεις των Ίσκο, Ιγιαραμέντι, ενώ ο Μοσκαρέλ σημάδεψε άουτ, την ώρα που οι «νερατζούρι» είχαν δύο πέναλτι χαμένα (άουτ ο Εμβιλά, απόκρουση του Ναγκατόμο).

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Χεσούς Φερνάντες), Καρβαχάλ, Πέπε (65’ Μοσκαρέλ), Νάτσο, Γιορέντε, Ιγιαραμέντι, Μεντράν (65’ Ντέρικ), Ίσκο, Βάσκεθ, Ντε Τόμας (53’ Σομπρίνιο), Μπέιλ (53’ Μ. Γιορέντε)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (63’ Καρίτσο), Βίντιτς, Ρανόκια (63’ Αντρεόλι), Χέσους, Ντ’Αμπρόσιο, Τζόναθαν (90’ Μπονατσόλι), Κουζμάνοβιτς (63’ Εμβιλά), Όμπι, Ντοντό (78’ Ναγκατόμο), Μπότα (78’ Λαξάλτ), Ικάρντι

Σχετικά άρθρα