Θέλει ο Φόσεν, έτοιμος ο Μποτία

Απόλυτα ευχαριστημένος θα ήταν εάν υπήρχε συμφωνία μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ο Γέλε Φόσεν, όπως δηλώνει στη σημερινή Realnews. 
 
Ο Βέλγος επιθετικός της Γκενκ τονίζει ξανά ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα στην οποία θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του και επιμένει να στέλνει μηνύματα προς την Γκενκ να ρίξει τις απαιτήσεις της.
 
Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του Αλμπέρτο Μποτία για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ της Σεβίλλης που ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα και έπαιξε βασικός σε Χιχόν και Έλτσε στην Primera. To θέμα του Ισπανού έχει να κάνει με τις εξελίξεις για τον Κώστα Μανωλά, για τον οποίο ενδιαφέρονται σοβαρά ισπανικές (Βαλένθια, Ατλέτικο) και ιταλικές (Ρόμα, Γιουβέντους) ομάδες. 
 
Για τη θέση του σέντερ φορ υπάρχουν κι άλλα σενάρια κυρίως από την Ιταλία για τον Ολυμπιακό. Ότι ψάχνεται για τον Ρομπίνιο, ότι κάνει επαφές με την Μίλαν και για τον Νιανγκ ή ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Μήτρογλου με δανεισμό από την Φούλαμ. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικό. 

Σχετικά άρθρα