Σαβιόλα: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν πάντα για τη νίκη ασχέτως δυναμικότητας του αντίπαλού τους, όπως δήλωσε στη NOVA ο Χαβιέρ Σαβιόλα ενόψει του αποψινού αγώνα στο Σικάγο με την Λίβερπουλ .
 
Ο Αργεντινός άσος μίλησε:
 
Για το ματς με τη Λίβερπουλ:«Θα είναι μια πάρα πολύ ωραία και σημαντική εμπειρία για εμάς, όπως ήταν και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν. Όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές, είναι ομάδες πάρα πολύ ιστορικές, πολύ σημαντικές και για εμάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αλλά και να απολαύσουμε τα παιχνίδια».
 
Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ICC:: «Είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι λοιπόν πάρα πολύ μεγάλη τιμή και για εμάς. Είμαστε περήφανοι και για εμάς και για τον κόσμο μας, για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς, αλλά και για τον κόσμο, καθώς τα παιχνίδια μας μεταδίδονται σε πολλές χώρες, να γνωρίσουμε την ομάδα μας καλύτερα, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, αλλά και επίσης να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση και να έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους μεγάλους αντιπάλους».
 
Για τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν: «Όλοι γνωρίζουμε πως η Μίλαν είναι μια πάρα πολύ σημαντική ομάδα. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μια ομάδα που έχει πάρει μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν παιχνίδι προετοιμασίας. Όλοι μας έχουμε την προσδοκία, όταν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, όποιος και να είναι ο αντίπαλος, να τιμήσουμε τα χρώματα της φανέλας που φοράμε και να προσπαθούμε πάντα για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Σχετικά άρθρα