Δίπλα στον Ιβάνοβιτς ο Μπεροκάλ

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν και θα έχει στο πλευρό του, τον Γιόσεπ Μαρία Μπεροκάλ Ριέρα.
Ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος έχει εργαστεί ως βοηθός στο προπονητικό τιμ της Μπαρτσελόνα αλλά και ως πρώτος κόουτς στις Μπουντιβέλνικ, Μενόρκα και Αλικάντε, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη νέα μου δουλειά για την επόμενη σεζόν. Θα είμαι βοηθός στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου ηγείται ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο έχω δουλέψει στη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντούσκο και την ομάδα που με εμπιστεύτηκαν σε αυτό το σπουδαίο πρότζεκτ. Νιώθω ευτυχισμένος που θα είναι κομμάτι μίας ομάδας με παράδοση και ιστορία, όπως ο Παναθηναϊκός. Η νέα μου δουλειά μου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψω μία καινούργια χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα και να βρίσκονται ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Η προπονητική είναι σαν ένας αγώνας δρόμου. Το κλειδί είναι να μη σταματήσεις, να συνεχίζεις να τρέχεις, να ψάχνεις πάντα για μία νέα πρόκληση και να παίρνεις γενναίες αποφάσεις. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν πως είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ που του αρέσει να δουλεύει ως προπονητής. Ανεξάρτητα αν είναι στη θέση του head coach, σε εκείνη του assistant ή να προπονώ νεαρούς αθλητές και να διδάσκω. Παρόλο που είχα προτάσεις να επιστρέψω ως head coach, η ευκαιρία να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός με τον Ντούσκο δεν έρχεται κάθε μέρα και θα είναι σπουδαία εμπειρία. Τις τελευταίες εβδομάδες ξεκίνησα να δουλεύω για τη νέα μου ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να γνωρίσω τους παίκτες, τους προπονητές, την ομάδα και τους οπαδούς μας. Μία μεγάλη… αγκαλιά σε όλους! Γιόσεπ Μαρία Μπεροκάλ Ριέρα.», είναι τα όσα έγραψε ο Μπεροκάλ στην προσωπική του ιστοσελίδα. 
*Στη φωτό ο Μπεροκάλ έξω από το ΟΑΚΑ.
 
 

Σχετικά άρθρα