Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα

<h3>Τρόπος παρασκευής, συστατικά και πληροφορίες</h3>
<div class="ef4 even typeTextarea group1" title="Περιγραφή Συνταγής">
<div class="even typeTextarea group1"><ol>
<li>Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες, το βάζουμε σ’ ένα μπόλ και το μαρινάρουμε στο ξύδι και τη μουστάρδα για 8 ώρες.</li>
<li>Ζεσταίνουμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια.</li>
<li>Τα διατηρούμε ζεστά σ’ ένα βαθύ πιάτο.</li>
<li>Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το αλεύρι.</li>
<li>Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε το ζωμό.</li>
<li>Βάζουμε τα φιλετάκια σε ένα πυρέξ κι από πάνω ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια με το ζωμό.</li>
<li>Αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.</li>
<li>Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.</li>
</ol>
<ul>
<li>1 κιλό ψαρονέφρι</li>
<li>1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li>Αλάτι, πιπέρι</li>
<li>2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</li>
<li>2 κουτ. σούπας αλεύρι</li>
<li>1 φλιτζάνι ζωμό από κοτόπουλο</li>
<li>1/2 φλιτζάνι μουστάρδα</li>
<li>1 φλιτζάνι ξύδι</li>
</ul>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα