Ισά: «Προοδεύουμε διαρκώς»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα σπουδαία φιλικά της Αμερικής και τη διαρκή βελτίωση της ομάδας δήλωσε στη NOVA ο Πιερ Ισά. 
 
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε:
 
Για το ματς με την Λίβερπουλ: «Συνεχίζουμε να δείχνουμε καλή εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως συνεχίζουμε να χτίζουμε μια καινούργια ομάδα. Οι παίκτες έπαιξαν καλά. Όλη ομάδα είχε μια καλή εμφάνιση Για εμένα δεχτήκαμε ένα άτυχο γκολ, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και γενικότερα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, όμως η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ θετική».
 
Για τη σύγκριση με το περσινό φιλικό εναντίον της ίδιας ομάδας: «Σίγουρα από το ματς του περσινού καλοκαιριού στο «Άνφιλντ», η ομάδα έχει προοδεύσει αρκετά. Νομίζω πως το δείξαμε και στα δυο ματς με τις Μίλαν και Λίβερπουλ . Πρόκειται για δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πρώτο ματς το κερδίσαμε, όμως σήμερα νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».
 
Για τη σημασία της συμμετοχής στο ICC: «Όπως είπε και ο Κριστιάν, νομίζω πως είναι σημαντικό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Ο πρόεδρος μας έχει ζητήσει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο και ειδικά σε αυτό το τουρνουά, το οποίο το παρακολουθούν νομίζω περισσότερες από 150 χώρες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και με την παρουσία των φιλάθλων μας εδώ. Νομίζω πως αυτά είναι τα σημαντικότερα».

Σχετικά άρθρα