Κοτσόλης: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη έννοιες συνυφασμένες»

Ο πιο έμπειρος Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Κοτσόλης εκπροσώπησε τους Πράσινους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

«Η παρουσία μας σε αυτή την προκριματική φάση είναι ο καρπός της δουλειάς μας πέρυσι. Πετύχαμε το μέγιστο δυνατό και θέλουμε να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είναι δύο δύσκολα ματς, τα έχουμε δουλέψει πολύ, ελπίζω να πάμε βάση πλάνου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τα δύο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κοτσόλης.

Σχετικά με την επάνοδο του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. Όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει στο παρελθόν. Πέρυσι άρχισε να γράφεται μία νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου στις εγχώριες διοργανώσεις . Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στην Ευρώπη».

Για τη μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα της Σταντάρ είπε: «Το γνωρίζαμε από την αρχή. Έχει γίνει το καλύτερο δυνατό από την αρχή της προετοιμασίας και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Έχει γίνει εξαιρετική κατασκοπεία και στην Ελλάδα λέμε τα εν οίκω μη εν δήμω. Αυτά που ξέρουμε τα κρατάμε για την ομάδα μας και θα τα δείξουμε στο γήπεδο».

Τέλος για τις πιθανότητες πρόκρισης ο Κοτσόλης επεσήμανε: «Όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση είναι καλές και μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αύριο θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες».

Σχετικά άρθρα