Αλμυρά μπισκότα με τυρί με χαμηλά λιπαρά !

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις<br />2/3 φλιτζανιού χλιαρό νερό<br />2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες ελιές<br />1 ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά<br />2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ<br />2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός ή 2 κουταλιές του γλυκού ξερός βασιλικός<br />1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο<br />λίγο αλάτι</p>
<p> </p>
<p>Υλικά για 40 μπισκότα.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p> </p>
<p>Σνακ με χαμηλά λιπαρά…</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι.</p>
<p> </p>
<p>Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το τυρί, τις ελιές, το φρέσκο κρεμμυδάκια και το βασιλικό.</p>
<p> </p>
<p>Αρχίζουμε να ζυμώνουμε και ενώ ζυμώνουμε, προσθέτουμε σταδιακά το νερό.</p>
<p> </p>
<p>Αλείφουμε με λίγο λάδι τα χέρια μας και συνεχίζουμε το ζύμωμα.</p>
<p> </p>
<p>Μόλις σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη, με τη βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους περίπου μισού εκατοστού.</p>
<p> </p>
<p>Κόβουμε τη ζύμη σε δίσκους και δίνουμε σχήμα στα μπισκότα.</p>
<p> </p>
<p>Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε τα μπισκότα στη σειρά.</p>
<p> </p>
<p>Προθερμαίνουμε το φούρνο.</p>
<p> </p>
<p>Βάζουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 20-25 λεπτά.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα