Μπήκε και η Πόρτο για Πουλίδο

Νέο επεισόδιο στο μεταγραφικό σίριαλ του Άλαν Πουλίδο, καθώς σύμφωνα με το ESPN η Πόρτο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ψάχνει το θέμα για να τον αγοράσει από την Τίγκρες. 
 
Όλα αυτά την ώρα που ο Πουλίδο έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να παίξει στον Ολυμπιακό, είναι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην ατζέντη του και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα διεκδικώντας το δίκιο του στη FIFA και στα διεθνή αθλητικά δικαστήρια.
 
Ο Πουλίδο υποστηρίζει ότι είναι άκυρο το συμβόλαιο που έχει καταθέσει η Τίγκρες, το οποίο ανανεωνόταν αυτομάτως κάθε διετία με την υπογραφή του παίκτη, η οποία αυτή τη φορά δεν υπάρχει και συνεπώς ο 23χρονος άσος λέει ότι είναι ελεύθερος.
 
Στο Μεξικό γράφουν για μπλέξιμο άνευ προηγουμένου, πιστεύουν ότι η κόντρα με την Τίγκρες έχει να κάνει και με μια μείωση που είχε γίνει στον Πουλίδο στις απολαβές του και εκτιμούν ότι ο παίκτης θα πάει στην Ελλάδα, με πιθανότερο σενάριο να παίξει με προσωρινό δελτίο από την FIFA μέχρι να ληφθεί δικαστική απόφαση που θα ξεκαθαρίζει τα πράγματα. 

Σχετικά άρθρα