Ζησόπουλος:«Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι λίγο πριν την αναχώρηση για Γερμανία τόνισε πως η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Μάιντς είναι μια γιορτή για την Ελληνική ομάδα, ενώ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την επικείμενη «μάχη» με τη Γερμανική ομάδα για το Europa League υπογραμμίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι να πετύχει ένα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Ζησόπουλος τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι, λίγο πριν την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής για τη Γερμανία: «Σίγουρα κάθε ματς στην Ευρώπη για μια ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ιστορικής σημασίας. Πάμε να παίξουμε με μια μεγάλη Γερμανική ομάδα, σε ένα πολύ καλό γήπεδο που γεμίζει με κόσμο. Ότι και να γίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι γιορτή. Για τον Αστέρα Τρίπολης η συμμετοχή στα κύπελλα της Ευρώπης είναι κάτι μεγάλο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να γράψουμε μια ακόμα σελίδα ιστορίας για αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι δύσκολο να κοιτάξεις μόνο να κρατήσεις το μηδέν στα νώτα σου. Πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Έχουμε δείξει ότι σκοράρουμε σχεδόν σε όλα τα ματς του περσινού πρωταθλήματος, όπως και στα δυο ματς με τη Ροβανιέμι, οπότε πιστεύω πως αν πετύχεις ένα γκολ σου δίνει περισσότερες πιθανότητες για τη ρεβάνς στην έδρα μας.

Από εκεί και πέρα, θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, με τακτική και συνέπεια, όπως έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής μας έχει μιλήσει για κάποια πράγματα. Η ομάδα είναι έτοιμη και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα από ότι έκανε στα δυο ματς με τη Ροβανιέμι. Οπότε θα πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και ας πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Σχετικά άρθρα