«Να μην υπάρξει χρονιά χωρίς τίτλο»!

«Εύχομαι η τελευταία χρονιά να είναι κακή παρένθεση για την ομάδα και να μην υπάρξει χρονιά χωρίς τίτλο», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό έως το 2017.

«Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο 24χρόνος γκαρντ μετά το τέλος του… σίριαλ του φετινού καλοκαιριού και επισήμανε για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους»: «Έγινε αυτό που ήθελα κι εγώ και η ομάδα. Φάνηκε ότι το θέλαμε και οι δυο πολλοί κι από τη στιγμή που το θέλαμε και οι δυο ήταν δύσκολο να μη γίνει», σχολίασε ο διεθνής γκαρντ και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους που έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο με πιστεύουν όπως το έκαναν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί σ’ αυτό το δύσκολο καλοκαίρι που ακούστηκαν πολλά, αυτοί ήταν δίπλα μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους κάνω περήφανους».

«Εύχομαι η τελευταία χρονιά να είναι κακή παρένθεση για την ομάδα και να μην υπάρξει χρονιά χωρίς τίτλο», τόνισε ο Μάντζαρης. «Εύχομαι να πανηγυρίσουμε όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Είμαστε από τις λίγες ομάδες της Ευρώπης αν όχι η μοναδική που έχουμε πλήρες ρόστερ πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος.  Σε κάθε θέση υπάρχουν τέσσερις παίκτες και το ρόστερ μας είναι πληρέστατο». «Το θέμα είναι να βρούμε τη χημεία μας και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», σχολίασε ο Περιστεριώτης γκαρντ.

Σχετικά άρθρα