Παράσχος: «Φυσικά και θα παίξουμε για τη νίκη»

Στον παράγοντα “εμπειρία” στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης (31/7, 21:30) κόντρα στη Σαράγεβο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Συνήθως παίζουμε με σύστημα 3-5-2, γιατί θεωρούμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, και είμαστε περισσότερο απειλητικοί για τους αντιπάλους μας. Η εμπειρία είναι με το μέρος μας. Έχουμε μια ομάδα η οποία είναι σχεδόν η ίδια τα τελευταία 2-3 χρόνια κάτι που θεωρούμε ότι είναι ένα πλεονέκτημα. Φυσικά και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εάν δεν δεχθούμε γκολ», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός. 

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ατρόμητου, Βαγγέλης Νάστος, πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Η Σαράγεβο είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Δεν θα πω πως είμαστε φαβορί αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Σχετικά άρθρα