Γρήγορη και γευστική καλοκαιρινή μακαρονάδα

<p>Υλικά συνταγής</p>
<ul>
<li><span><strong>500 γραμμ. </strong><span>βίδες</span></span></li>
<li><span><strong>1/4 κούπας </strong><span>ελαιόλαδο</span></span></li>
<li><span><strong>1 </strong><span>κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong>1 </strong><span>πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ</span></span></li>
<li><span><strong>300 γραμμ. </strong><span>ντοματίνια κομμένα στη μέση</span></span></li>
<li><span><strong>300 γραμμ. </strong><span>φέτα θρυμματισμένη</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 κούπας </strong><span>ελιές κομμένες σε φέτες</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ. </strong><span>βασιλικό ψιλοκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ. </strong><span>κάππαρη</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>Αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>Φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><span>Εκτέλεση</span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p>Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για 5΄-6΄. Προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον βασιλικό και την κάππαρη. Αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. Ανακατεύουμε να λιώσει η φέτα με τη θερμοκρασία της κατσαρόλας.</p>
<p>Ρίχνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Σερβίρεται ζεστή αμέσως ή κρύα σαν σαλάτα.</p>
<br />
<div class="time"><span>Mερίδες:</span> 5</div>
<div class="time"><span>Χρόνος Προετοιμασίας:</span> 10 λεπτά</div>
<div class="time"><span>Χρόνος Μαγειρέματος:</span> 10 λεπτά</div>
<div class="time">http://www.argiro.gr/</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα