Στο… παιχνίδι για Τσιτσαρίτο και η Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χαβιέρ Ερνάντες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.
Οι «άγιοι» μπαίνουν έτσι στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Μεξικανού στράικερ ο οποίος κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια λίρες. Πάντως, η αγγλική ομάδα δεν «παίζει» μόνη της καθώς εδώ και καιρό παρακολουθεί τη περίπτωση του και η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» από τη πλευρά τους έχουν ενημερώσει ότι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Τσιτσαρίτο τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά με μορφή δανεισμού.
Η Σαουθάμπτον δεν αποκλείει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όμως θα κινηθεί για το 100% των δικαιωμάτων του και μάλιστα από τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, τα χρήματα… περισσεύουν πλέον μετά τη πώληση των Σο, Λαλάνα, Λοβρέν, Λάμπερτ και Τσέιμπερς, ενώ πωλητήριο αναμένεται να μπει και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας!
Είναι λογικό λοιπόν η αγγλική ομάδα να «ψάχνεται» ώστε να εντάξει στο ρόστερ της νέους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ η οποία ξεκινάει στις 16 Αυγούστου.

Σχετικά άρθρα