Γκάλης: «Αγκαλιάστε μαζικά τον Άρη»

Ο Νίκος Γκάλης ζήτησε από τους φίλους του Άρη να αγκαλιάσουν ακόμη πιο μαζικά την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας, με δήλωση του μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο των «κίτρινων» Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο της διοίκησης, Στάθη Ρούσσο.

Η συμβουλή του προς τους διοικούντες τον Άρη ήταν να συνεχίσουν την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ, ενώ υπενθύμισε στους φίλους της ομάδας το ραντεβού στο Παλέ στις 20 και 21 του μηνός στο «Nick Galis Cup», το τουρνουά, που θα γίνει με την συμμετοχή εκτός των «κίτρινων», του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ και της Μπάνβιτ.

Η δήλωση του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητών όλων των εποχών:

«Στην συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο, Στάθη Ρούσσο, ενημερώθηκα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, τις επαφές με την ΦΙΜΠΑ και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η εταιρία, μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών. Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν: «Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ» και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας, που είναι η μεγάλη του δύναμη, είναι:

«Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «NICK GALIS CUP» ισχύει. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας»».

Σχετικά άρθρα